Додасть блиск і очистить пил: водіям розповіли секрет бюджетного методу для догляду за салоном

Читать на русском
Автор
703
Допоможе очистити салон та надати йому первинного вигляду
Допоможе очистити салон та надати йому первинного вигляду

Звичайна олія зробить салон блискучим та доглянутим

Автолюбителі, котрі хочуть, що б їх чотириколісний кінь прослужив якомога більше, завжди турбуються не лише про його справність, а й про зовнішній вигляд. Досвідчені водії поділилися незвичним секретом, який допоможе тримати салон авто у блискучому стані.

Як пише видання "РБК-Україна", керманичі, які сумлінно доглядають за своєю машиною, завжди возять із собою маленьку пляшечку звичайної рослинної олії без запаху. Вона допомагає тримати панель приладів у салоні у доглянутому стані. Проста вода, якою користується більшість водіїв, залишає неприємні розводи, ба більше, часте тертя може пошкодити поверхню. В результаті чого вона втратить в подальшому свій первинний блиск.

Натуральна складова олії доглядатиме за вашим авто краще, аніж будь-які вартісні "хімії" для очищення.

Як радять використовувати

Візьміть маленьку пляшечку з олією та покладіть її до бардачка, аби завжди була під рукою.

Наносити цю рідину краще на прикладну панель не ганчірками, а щільним папером. До прикладу, можна використати фільтр, який зазвичай беруть для приготування кави.

Досвідчені автолюбителі зазначають, що цей матеріал може впоратися з брудом не гірше і не залишить при цьому жодних слідів. Поверхні після такої процедури будуть блищати, ніби нові

Варто наголосити, що олію без запаху можна використовувати не лише для протирання панелі, а й для сидінь (якщо вони не з тканини), дверей, а також інших поверхонь в салоні.

Раніше "Телеграф" повідомляв, які поширені помилки роблять навіть досвідчені водії під час заправки авто на АЗС.

Також нагадаємо, як не покалічити авто під час паркування у гаражі — простий лайфхак від досвідчених водіїв.