Помер відомий український політик, колишній народний депутат

Читати російською
Автор

Кармазін був народним депутатом Верховної Ради України ІІ, ІІІ, IV та VI скликань

Помер відомий український політик Кармазін Юрій Анатолійович. Його життя обірвалося у віці 66 років. Інформацію про смерть підтвердили рідні Кармазіна, опублікувавши про це пост на його сторінці у Facebook.

Зазначається, що ексдепутат пішов із життя сьогодні, 9 листопада, о 10-й годині ранку. Про причини смерті політика не повідомляється.

"Сьогодні о 10.00 перестало битися серце Юрія Анатолійовича Кармазіна, люблячого батька, чоловіка, людини, яка вкладала душу в майбутнє країни, але серце його завжди належало лише сім’ї. На жаль, воно перестало битися. Сім’я втратила частину себе, а країна її творця", — йдеться у пості.

Юрій Кармазін /https://www.facebook.com/YuriyKarmazin

У мережі на смерть ексдепутата відреагували емоційно, зазначаючи, що за життя Юрій Кармазін був великою людиною та правдорубом, за що багато хто його поважав і любив.

Трохи з біографії Юрія Кармазіна

Юрій Кармазін народився 21 вересня 1957 р. у м. Звенигородці Черкаської області. З 1976 до 1981 року навчався на юридичному факультеті в Одеському національному університеті імені Мечникова.

З політикою Кармазін пов’язав своє життя у 1994 році. Тоді він став народним депутатом України 2 скликання. Обраний у Приморському виборчому окрузі №299, Одеської області. Потім він був народним депутатом Верховної Ради також 3, 4 та 6-го скликань.

Політик перебував у фракції "Громада", "Солідарність", "Наша Україна", "Наша Україна — Народна самооборона". Також Кармазін був головою Партії захисників вітчизни.

Нагадаємо, що у Дніпрі помер легендарний олімпійський чемпіон. Його серце перестало битися на 71 році життя.