Відомий нардеп-військовий зробив пропозицію новорічної ночі: фото обраниці

Читать на русском
Автор
3764
Роман Лозинський
Роман Лозинський. Фото facebook.

Опубліковане фото нардепа зворушило мережу

Не дивлячись російський терор, що триває, українці продовжують показувати свою стійкість. Навіть під час вибухів у ніч на 1 січня наші громадяни будують своє кохання та впевнено дивляться у майбутнє, яке, на думку багатьох, принесе вже цього року перемогу Україні.

Народний депутат України Роман Лозинський, який вступив до лав ЗСУ, вирішив поділитися із Мережею своїм радісним моментом у житті. На своїй сторінці у соціальній мережі Instagram він розповів, що зробив пропозицію руки та серця своїй обраниці Світлані Кісільовій.

"2023 — час святкувати перемогу та любов", — підписав фото Лозинський.

Мережа зворушила радісна новина і користувачі одразу почали вітати коханих.

Роман Лозинський

На парламентських виборах 2019 року був координатором партії "Голос" у Львівській області та кандидатом у народні депутати, №15 у списку. За результатами виборів став народним депутатом ІХ скликання. Перший заступник голови Комітету Верховної Ради України з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування. У червні 2021 року оголосив про своє приєднання до новоствореного об’єднання "Справедливість" та про недовіру голові фракції "Голосу" до ВРУ разом з іншими 10 депутатами партії.

У жовтні 2021 року Роман Лозинський підписав контракт на проходження служби у резерві Збройних сил України у 73 морському центрі СЗГ. Після початку повномасштабного російського вторгнення в Україну добровільно мобілізувався та проходить службу до ЗСУ.

Що відомо про його обраницю

Світлана Кісильова працювала Радником з комунікацій у Міністерстві освіти та науки України до 2020 року. На сьогоднішній день працює спеціалістом із соціальної та поведінкової зміни у дитячому фонді ООН — UNICEF Україна, а також лектором в Українському католицькому університеті.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що звільнений із полону відомий азовець одружився і зворушив мережу фотографіями із РАГСу.