Доплата військовим водіям: у якому разі їм "світять" премії у 30 і 100 тисяч

Читать на русском
Автор
795
Водії можуть привозити вантажі прямо на передову
Водії можуть привозити вантажі прямо на передову. Фото Генштаб ЗСУ

Водіям військових частин, підпорядкованих Командуванню Сил логістики ЗСУ, передбачені виплати

На початку лютого Кабінет міністрів встановив новий порядок доплат військовим у 30 тисяч гривень, тож зміни торкнулись водіїв, які доставляють військовослужбовцям вантажі на передову.

Як повідомляє видання АrmyInform, виплата водієві додаткової винагороди у 100 000 гривень здійснюється у разі виконання бойових (спеціальних) завдань на лінії бойового зіткнення з противником на глибину виконання бойових (спеціальних) завдань військовою частиною (підрозділом, у тому числі зведеним) першого ешелону оборони або наступу (контрнаступу, контратаки) до батальйону включно — в розмірі

А у разі виконання бойових (спеціальних) завдань згідно з бойовими наказами (розпорядженнями), пов’язаними із всебічним забезпеченням діючих угруповань військ (сил) Сил оборони держави безпосередньо в районах ведення воєнних (бойових) дій здійснюється виплата у розмірі 30 000 гривень.

Як йдеться у повідомленні, виплата здійснюватиметься в розрахунку на місяць пропорційно до часу виконання спеціальних завдань.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" писав про повернення доплат у 30 тисяч не тільки військовим, а й рятувальникам і поліцейським. Однак грошей у бюджеті немає і в Раді придумали вирішення питання щодо виплат.