Шукаємо дитину для навчання Австралії: хто і як може отримати стипендію та оплачений переїзд

Читать на русском
Автор
690
Українські діти можуть отримати шанс навчатися за кордоном
Українські діти можуть отримати шанс навчатися за кордоном. Фото Ілюстративне фото

Дитина, яка стала сиротою через війну, може отримати вищу освіту в Австралії

Українські підприємці, які розвивають бізнес за межами України, не лише донатять на ЗСУ, а й підтримують літніх людей, жінок і дітей.

В інтерв'ю "Телеграфу" девелоперка Вікторія Галицька, яка працює в Україні та на Балі, розповіла, що наразі шукає талановиту українську дитину, яка стала сиротою під час війни. Підприємець допоможе їй вступити до вишу Австралії, але є одна умова — високий рівень знання англійської мови.

"Зараз ми шукаємо дитину, яка втратила одного чи обох батьків на війні, щоб дати можливість навчатись в Австралії: ми вибили декілька стипендій в місцевому університеті для українських дітей. Але є одна умова — знання англійської, навчання можливе після складання тесту на знання мови. З іншим — допоможу. Я особисто проплачу переїзд та всі початкові витрати. Мій Instagram відкритий, якщо ви знаєте таку дитину, якщо ви хочете долучитись до допомоги дітям в Україні", — розповіла Вікторія Галицька "Телеграфу".

Під час війни вона також продовжує допомагати сиротинцям на Чернігівщині та будує дитячий будинок на Балі.

Детальніше про життя української діаспори на індонезійському острові, перспективах працевлаштування та інвестиціях у нерухомість — читайте у нашому матеріалі: Сало з кокосів, будівництво сиротинця та умови для бізнесу — як живуть українці на Балі

Раніше "Телеграф" розповідав про те, коли в Україні почнуться літні канікули для школярів. У столиці освітній процес завершиться наприкінці червня, проте останні дзвінки пролунають у середині місяця.