Майже чотири доби без води та їжі: на Харківщині знайшли зниклу 2-річну дівчинку (фото)

Читать на русском
Автор
22719
Віолетта Мужечук
Віолетта Мужечук. Фото Колаж

На щастя, ніхто не завдав шкоди дівчинці — вона просто занадто далеко пішла від дому та загубилася

Майже через чотири доби після зникнення на Харківщині знайшли живою 2-річну Віолетту Мужечук. 23 травня дівчинка зникла з двору у селі Скрипаї Чугуївського району, весь цей час її шукали.

Про це повідомляє МВС України.

Дівчинка виснажена, оскільки весь цей час була без води та їжі, її забирає "швидка допомога".

Маля дуже виснажене

"Три дні безперервних пошуків. Більше тисячі людей, серед яких поліцейські, рятувальники, волонтери, місцеві мешканці, шукали дитину в селі, серед чагарників, боліт, обстежили всі навколишні водойми. Нарешті сьогодні дівчинку знайшли в лісі. Вона жива, але дуже стомлена, спрагла і голодна", — йдеться у повідомленні.

Дитину шукали понад 1000 людей

На щастя, ніхто не завдав шкоди дитині — вона просто занадто далеко пішла від дому та загубилася.

Нагадаємо, дівчинку розшукували понад 300 поліцейських, 700 волонтерів, 50 представників ДСНС. Місцеві жителі, працівники лісгоспу та волонтери приєдналися до пошуків. Дитину шукали і зарості, і у водоймах. Ліс неподалік будинку прочухали. Сім'я дівчинки багатодітна. Поки що батько захищає Україну від вторгнення росії, мати з дітьми вдома. Віолетта гуляла у дворі разом із братом-близнюком, проте додому він повернувся сам. Одразу повідомили в поліцію та ДСНС.

Раніше "Телеграф" повідомляв, що додому в Україну до батьків вдалося повернути дитину. Вона була в росії після того, як її батьки-захисники Маріуполя потрапили в полон.