У Кам’янському п’яні жінки принизили військового (відео)

Читать на русском
Автор
13026
Військовий не очікував такого хамського ставлення
Військовий не очікував такого хамського ставлення. Фото Ілюстративне фото

Жінки побажали військовому смерті

На Дніпропетровщині продовжують негативно ставитися до українських військових. Учора мережу сколихнула ситуація з фітнес-тренером, який плюнув у військовослужбовця, а сьогодні стало відомо про новий інцидент. Дівчата побажали українському воїнові повернутися до Бахмута і померти там.

Своєю історією захисник Костянтин Проценко, який перебуває на реабілітації після поранення, поділився у Instagram. До речі, знайшлися й ті, хто став на бік жінок і приєднався до побажань смерті.

Інцидент стався у Кам’янському Дніпропетровській області у ніч із 26 на 27 серпня. В одному зі спальних районів за адресою бульвар Героїв, 2 група дівчат випивали і не помітили настання комендантської години. Близько 01:30 вони почали голосно лаятись під вікнами та розбудили мешканців будинку, у тому числі й маленьку дочку військового, яка почала плакати.

Костянтин вийшов на вулицю, щоб попросити дам заспокоїтись і розмовляти тихіше, але ті не відреагували на прохання та почали хамити.

"Вирішив вийти, облаяти, щоб вони пішли. Підійшовши, зрозумів, що це саме дівчата і під гарним градусом. Максимально адекватно попросив, щоб вони розійшлися. Отримав агресивну відмову, продемонстрував, що я з паличкою після поранення, що мені нецікаво з’ясовувати стосунки. І в той момент почав вислуховувати від них неймовірні речі, що я ви******сь, що військовий, що щоб я повернувся до Бахмута, що мене там застрелять, все, звичайно, з "хорошою" лайкою..." — написав військовий.

Він зазначив, що не чекав від дівчат такої реакції, тому не стримався та розмовляв із ними матюком. Проте знайшлися й ті, хто підтримав жінок. В особисті повідомлення військовому написали: "Наступного разу, сподіваюся, ти не повернешся з війни" і "Тобі не місце в нашому місті, твоє місце в пакеті". Костянтин припустив, що знайшов осередок "російського миру" у Кам’янському.

Раніше "Телеграф" розповідав про те, що у Полтаві чоловік образив військових, зняв усе на відео та похвалився ним в інтернеті.