"Путін небезпечний противник, але…": психолог назвав найсильнішу і найслабшу якість диктатора РФ

Читать на русском
Автор
1168
Володимир Путін
Володимир Путін. Фото twitter.com

Він не одержав усе, що має, йому це дали, вважає Валентин Кім

Президент РФ Володимир Путін при владі вже 12 років. Попри досвід, який він отримав у "керма" країни, він має як страхи, так і комплекси.

"Телеграф" поспілкувався з політичним психологом та експертом з невербальної комунікації Валентином Кімом, щоб зрозуміти де приховані слабкі місця та що може знищити російського диктатора. Відповідаючи на питання про найсильнішу та найслабшу якості Путіна, він зазначив, що президент Росії — непоганий стратег.

"Іноді він помиляється, але загалом діє дуже повільно, послідовно і дуже непомітно, не демонструючи своєї переваги над противником", — каже експерт.

Кім вважає, що типаж Путіна, який входить у гру з дуже слабкими позиціями, але вміючи чекати, в певний момент того, хто б’є в найслабше місце. Це дуже небезпечний супротивник.

На думку експерта, слабкою рисою правителя РФ є відсутність лідерських якостей. Він не одержав усе, що має, йому це дали.

"Він не створив себе сам, його призначили. Він не переміг конкурентів, у нього їх не було", — сказав Валентин Кім.

Психолог додав, що саме тут криється і найбільший страх та комплекс диктатора: відсутність легітимності. Усвідомлюючи незаслуженість свого становища, він культивує звані вибори до і звинувачує кожного другого свого політичного ворога в нелегітимності.

Більше про те, які страхи є у Путіна і що породило одного з найкривавіших диктаторів XIX століття, читайте у матеріалі "Телеграфа" Син деспота, лакей і диктатор: психолог розповів про найбільші страхи Путіна та справжнє ставлення до українців.

Раніше "Телеграф" писав, що Путін має дві головні цілі на виборах. У РФ буде нова реальність, кажуть аналітики.