В Одесі масажиста вбила граната, подарована клієнтом: з'явилося відео з місця вибуху

Читать на русском
Автор
3709
Наслідки вибуху
Наслідки вибуху. Фото od.npu.gov.ua

На місці працюють усі необхідні служби

В Одесі у Будинку профспілок на Куликовому полі вибухнула граната. Загинув чоловік — масажист, якому боєприпас подарував клієнт.

Про це повідомляє поліція області.

Уточнюється, що за попередньою інформацією, граната вибухнула внаслідок необережного поводження.

Як пишуть місцеві Telegram-канали, гранату подарував клієнт своєму масажисту.

"Той випадково смикнув чеку, внаслідок вибуху загинув. Другий чоловік — той, хто зробив такий незвичайний подарунок, травмований", — йдеться у повідомленні.

Як повідомили в МВС, попередньо встановлено, що граната вибухнула в руках масажиста-реабілітолога, який орендував підвальне приміщення. Реабілітолог загинув, а його відвідувач отримав баротравму легкого ступеня. Походження боєприпасу встановлюватимуть під час досудового розслідування.

Опубліковано відео з місця трагедії.

Поліцейські встановлюють обставини вибуху. На місці працює слідчо-оперативна група територіального підрозділу поліції та спеціалісти з управління вибухотехнічної служби.

Як повідомляв "Телеграф", 12 липня в Одесі у дворі багатоквартирного будинку в Одесі було виявлено труп чоловіка, частини тіла якого були буквально розкидані вулицею. Неподалік правоохоронці знайшли важіль від ручної гранати.

Також ми писали, що у Києві в Квітневому провулку біля житлових будинків навесні цього року молодий хлопець загинув від розриву гранати поряд із дитячим майданчиком.

А на Житомирщині в одному з продуктових магазинів чоловік підірвав гранату в приміщенні після відмови продавця дати йому в борг сигарети та алкоголь. Внаслідок події постраждала співробітниця магазину, мати трьох маленьких дітей.