Восени в Кабміні України можуть змінити деяких міністрів — Разумков

Читать на русском
Автор
Дмитро Разумков Новина оновлена 30 серпня 2021, 12:03
Дмитро Разумков. Фото pravda.com.ua

Разумков прогнозує емоційну для українських міністрів осінь

Голова Верховної Ради Дмитро Разумков заявив про можливість зміни деяких міністрів в українському Кабміні. Такий прогноз він дає на осінь 2021 року.

Про це в неділю, 29 серпня, Разумков повідомив в ефірі телеканалу "Інтер".

"Я думаю, що осінь буде пов’язана з кадровими змінами. Дійсно, прізвища (міністрів — ІФ) і так звучать, але я не думаю, що їх сьогодні варто озвучувати", — говорить голова.

За його словами, зараз у Верховної Ради країни, профільних комітетів і українських громадян є питання до роботи деяких членів Кабміну. Це може стати причиною ротацій найближчим часом.

"Думаю, що осінь буде досить емоційною", — говорить Разумков.

Поки що невідомо, коли саме відбудеться зміна українських міністрів і скільки політиків повинні будуть покинуть свої посади, але голова заявив, що все вирішать дискусії, позиція фракції "Слуга народу", а також профільні парламентські комітети.

Інтерв’ю Дмитра Разумкова для телеканалу "Інтер"

Раніше "Телеграф" повідомляв, чого варто чекати в Україні від нового політичного сезону восени 2021 року.

Також ми писали, що цієї осені можуть звільнити Дмитра Разумкова, оскільки ОП дратує те, що голова не завжди готовий діяти відповідно до планів Банкової.

Нагадуємо, що в Офісі президента готують серйозні кадрові чистки членів Кабміну, проте це відбудеться вже восени, хоча ще в липні була інформація про плани звільнити відразу трьох міністрів.