В оточенні Путіна є люди, які з готовністю підуть на Київ, — російський опозиціонер

Читать на русском
Автор
633
Президент РФ Володимир Путін
Президент РФ Володимир Путін. Фото tass.ru

На думку опозиціонера, сам Путін загострювати війну не буде, тому що боїться програти

Посилення військового конфлікту на Донбасі нікому не треба і не принесе нічого доброго ні для РФ, ні для України. Сам російський президент Володимир Путін не буде воювати, тому що боїться програти, проте в його оточенні є люди, які можуть піти на Київ.

Про це в ексклюзивному інтерв’ю "Телеграфу" розповів російський політолог і опозиціонер Федір Крашенніков.

За його словами, ймовірність повномасштабної війни Росії проти України виключати не варто, тому що хтось може виявитися провокатором і загострити ситуацію, однак від переходу війни у відкриту стадію нічого доброго не буде. Опозиціонер вважає, що Захід не буде воювати з Росією за Україну та й сам Путін боїться програти.

При цьому, в оточенні президента РФ, зазначив російський політолог, є люди, які готові перейти кордон і наступати на Київ. Більш того, у них є свої агенти в "українській еліті".

Крашенніков зазначив, що хіхікати над Путіним, обзивати його "х*йлом" і робити інші подібні речі — цікаво, але слід розуміти, що на ділі президент РФ "набагато небезпечніший і підступніший".

На думку опозиціонера, небезпека Путіна у його безпринципності і готовності допомогти грошима і впливом будь-якому політику, який вирішив йому підіграти.

"Цю "лавочку" Путін спеціально тримає відкритою для України. Мовляв, давайте, хто готовий бути моїм ставлеником в Україні, тому буде багато грошей і булочок. І ви бачите, що такі люди є", — зазначив Крашенніков.

Як повідомляв "Телеграф", генерал назвав причину, чому загострилися обстріли на Донбасі.