Така наступниця? "Телеграф" дізнався, хто замінить Корнієнка на посаді голови "Слуги народу"

Читать на русском
Автор
704
Олена Шуляк може очолити "Слуг"
Олена Шуляк може очолити "Слуг". Фото Sarakhan Vadym

Імовірна претендентка зараз працює у Координаційній раді з проблемних питань у містобудуванні

На місце голови політичної сили "Слуга народу", яке звільняє перший віце-спікер Олександр Корнієнко, може претендувати нардеп Олена Шуляк.

Про це "Телеграфу" розповіли джерела, знайомі із ситуацією.

Наразі 45-річна Олена Шуляк є заступником Давида Арахамії у депутатській фракції "Слуг", а також очолює Координаційну раду з проблемних питань у містобудуванні.

Також на офіційному сайті партії "СН" повідомляється, що Шуляк обіймає посаду заступника голови комітету ВР, пов’язаного з місцевим самоврядуванням і уже згаданим містобудуванням.

Елена Шуляк
Олена Шуляк у кулуарах парламенту

Олена Шуляк — корінна киянка, народилася 24 січня 1976 року. Має дві вищі освіти, адже навчалася в Українському транспортному університеті та Міжнародному інституті менеджменту. Її науковий ступінь – магістр бізнес-адміністрування.

Після закінчення навчання Шуляк стажувалась в університетах інших країн, включаючи Сполучені Штати. Понад десяток років працювала на керівних посадах у сфері будівництва та нерухомості.

Варто зазначити, що раніше вона була керівником Наглядової ради Української будівельної спільноти.

Раніше "Телеграф" повідомляв про те, що Олені Шуляк пророкували місце віце-прем’єра, але, вочевидь, у "Слуг" знову все перегралося.

Нагадаємо, що нещодавно в Кабінеті міністрів з’явилося відразу кілька нових облич.