Нове обличчя "Слуги народу": партія обрала "спадкоємницю" Корнієнка

Читать на русском
Автор
671
Олена Шуляк
Олена Шуляк. Фото telegraf.com.ua

Кандидатуру Олени Шуляк запропонував колишній голова партії

На посаду голови партії "Слуга народу", з якої раніше звільнився Олександр Корнієнко, затвердили народного депутата Олену Шуляк — таким чином інсайдерська інформація "Телеграфа" підтвердилася.

Рішення про призначення ухвалили в партії увечері 15 листопада.

Кандидатуру Олени Шуляк на посаду голови партії запропонував попередній голова Олександр Корнієнко.

За його словами, Шуляк — найактивніший член команди та досвідчений управлінець, який "відданий справі нашого Президента, його курсу на побудову сучасної України".

Олена Шуляк стала новим головою партії "Слуга народу"
Олена Шуляк

До речі, Корнієнко залишиться членом партії "Слуга народу", але, як він сам казав, зосередиться на роботі у парламенті.

Що відомо про Олену Шуляк?

Олена Шуляк обіймала посаду заступниці голови фракції "Слуга народу" Давида Арахамії. Крім того, 45-річна народна обраниця очолює Координаційну раду з проблемних питань у містобудуванні та є заступницею голови профільного комітету Ради з місцевого самоврядування та містобудування.

До того як потрапити до парламенту, Олена Шуляк була підприємцем та членом правління ГО "Офіс ефективного регулювання". 2014 року Шуляк балотувалася до Київської міської ради.

Нагадаємо, що 19 жовтня Олександра Корнієнка обрали першим заступником голови Верховної Ради. За його кандидатуру проголосували понад 250 депутатів.

Вже 8 листопада стало відомо, що Корнієнко залишає посаду голови партії "Слуга народу" за власним бажанням. Він пояснив це тим, що не може розриватися між двома високими посадами.

Відразу після цього джерела "Телеграфа" повідомили, що спадкоємицею Корнієнка може стати саме Олена Шуляк.