Як це побачити? Караоке від Ляшка миттєво стало хітом мережі, хоча сподобалося не всім

Читать на русском
Автор
1690
Олег Ляшко
Олег Ляшко. Фото mind.ua

Для виконання політик обрав пісню про Київ.

Колишній народний депутат Олег Ляшко заспівав пісню Павла Зіброва "Хрещатик" в ефірі програми "Хард із Влащенко" на каналі "Україна 24".

Випуск вийшов у ефір 2 січня.

Попри те, що політик багато розмірковував про політичні підсумки року та своє дитинство, саме караоке-виконання пісні про Київ стало "хітом" програми та викликало реакцію користувачів.

Багато хто з них не дуже захоплено оцінив уміння Ляшка співати.

Про Ляшко та пісню

Олег Ляшко відомий своїми не лише політичними успіхами, а й стараннями на музичній ниві. Близько року тому він презентував кліп на свою пісню "Не відступай", де з’явився без футболки та у своєму "розкрученому образі" — з вилами. Як повідомляє Ютуб-канал політика, ця пісня стала гімном Радикальної партії та зібрала 12 тисяч лайків.

Раніше "Телеграф" писав про незвичайне фото колишнього президента України Петра Порошенка — кадр у супермаркеті став "вірусним" і породив чимало жартівливих коментарів.

Також українці обговорювали новорічне вітання президента України Володимира Зеленського. Багато хто помітив відсутність у відео державних символів, а частина користувачів накинулася зі звинуваченнями на адресу військових, які в ньому брали участь.