"Виїзне засідання?" В мережі висміяли Шуфрича, який опинився на Олімпіаді замість роботи в Раді

Читать на русском
Автор
1768
Нардеп з’явився на трибунах у формі української збірної
Нардеп з’явився на трибунах у формі української збірної. Фото Facebook

Чи входить Шуфрич до складу супроводжуючих українських спортсменів, невідомо

Народний депутат від партії "ОПЗЖ" Нестор Шуфрич виявився серед глядачів зимових Олімпійських ігор у Пекіні. При цьому він як голова парламентського комітету повинен працювати в Раді з 7 по 11 лютого.

Про присутність політика на змаганнях повідомив журналіст Євгеній Кузьменко у своєму Facebook.

"Ой, а хто це у нас в олімпійському Пекіні на трибуні вболіває? Несторе Івановичу, усміхніться, вас знімає неприхована камера!" — наголосив він у своїй публікації.

Нестор Шуфрич на трибунах у Пекіні
Нестор Шуфрич на трибунах у Пекіні

За словами журналіста, зараз в українському парламенті продовжується тиждень роботи народних обранців у комітетах.

Розклад роботи на сайті Ради
Розклад роботи на сайті Ради

Шуфрич, як голова такого об’єднання з питань свободи слова, не міг не знати про розклад. Проте робоче місце у Раді він вирішив тимчасово змінити на перебування за кордоном.

"Контролюєте свободу слова в Пекіні? То ви хоробрий чоловік, Несторе Івановичу! — саркастично зазначив Кузьменко. — А може ви на відкритті Олімпіади передали В.В. Ху*лу в целохвановому пакєті куліч та кулєбяку від родини Медведчуків?"

Зазначимо, що Шуфрич і не приховував своєї присутності на змаганнях у Китаї. Ще 4 лютого його пресслужба опублікувала заяву нардепа, в якій він висловився за підтримку української збірної. У тій же публікації політик зазначив, що особисто прибув до Китаю, щоб повболівати за своїх.

Публікація прес-служби Шуфрича про Олімпіаду
Публікація пресслужби Шуфрича про Олімпіаду

Проте навіть така відкритість не втримала українців від жартів щодо перебування нардепа на Олімпіаді. Деякі жартують про "виїзне засідання комітету", а інші цікавляться, чому він одягнений у форму нацзбірної.

Нагадаємо, що це не перша скандальна ситуація, яка пов’язана із зимовими ОІ у Китаї. Як писав "Телеграф", значна істерія розгорнулася навколо збірної Олімпійського комітету Росії, членів якого звинуватили у прийнятті допінгу. Організатори зацікавилися результатами допінгових тестів, зроблених спортсменами. Через це у російських фігуристів можуть відібрати золоту медаль.