"Налаштовані категорично": Прем'єр Італії заспокоїв стосовно участі путіна в саміті G20

Читать на русском
Автор
5311
путін не поїде на саміт G20
путін не поїде на саміт G20. Фото ria.ru

Кривавого диктатора не захотів бачити на саміті президент Індонезії

Прем'єр-міністр Італії Маріо Драгі прояснив інформацію про візит кривавого диктатора володимира путіна на саміт "Великої двадцятки", який запланований на острові Балі 15-16 листопада поточного року.

Як повідомив італійський прем'єр, російський президент на саміт не приїде, але його можуть включати дистанційно.

"Що стосується присутності путіна… президент (Індонезії, — ред.) Відодо це виключає. Він був категоричний — путін не приїде. Можливо дистанційне включення, подивимося", — повідомив Маріо Драгі.

Зазначимо, що президент України Володимир Зеленський отримав запрошення на саміт G20 раніше й погодився взяти в ньому участь, але є деякі нюанси. За словами глави української держави, він не поїде на Балі, якщо росія не завершить війну проти України до листопада 2022 року, або якщо в Індонезію прибуде російський диктатор.

Нагадаємо, що днем раніше помічник президента країни-агресора Юрій Ушаков заявив, що путін погодився на участь в саміті G20, однак формат повідомити не зміг.

Раніше "Телеграф" повідомляв, що у Мадриді з 28 по 30 червня проходить саміт НАТО, який вже охрестили історичним, оскільки на ньому представники Альянсу мають намір затвердити нову стратегічну концепцію, в рамках якої наступні 10 років росію, яка продовжує агресію проти України, офіційно буде визнано загрозою колективній безпеці.