Скандального "Слугу народу" помітили у дорогому ресторані з купою охорони (фото)

Читать на русском
Автор
14536
Олександр Трухін у ресторані з Юрієм Голіком Новина оновлена 13 липня 2022, 15:14
Олександр Трухін у ресторані з Юрієм Голіком

Нардепа Олександра Трухіна помічено у дорогому ресторані

Народного депутата від "Слуги народу" Олександра Трухіна, який засвітився у скандальному відео з місця ДТП, помітили у дорогому столичному ресторані.

Трухін вечеряв у ресторані Black Sheep на Кловському узвозі у п’ятницю, 8 липня, — фото із місця подій передав "Телеграфу" один із читачів.

Компанію йому склав Юрій Голік, який був радником прем’єр-міністра Олексія Гончарука та став головним ідеологом президентської ініціативи "Велике будівництво".

Олександр Трухін та Юрій Голік
Олександр Трухін та Юрій Голік

Біля ресторану, де зустрічалися бізнесмен та народний депутат, помітили кілька машин з охороною.

Ресторан, в якому проходила вечеря, раніше належав російському коміку Сергію Світлакову. Кому належить заклад Black Sheep, точно встановити не вдалося.

Зазначимо, що заклад не з дешевих: у ньому можна замовити порцію лосося за 975 гривень або 100 г щучої ікри за 565 гривень.

Нагадаємо, після скандалу з участю у резонансній ДТП, Трухін залишився у фракції "Слуга народу" і спокійно ходив на засідання Верховної Ради. Хоча з партії "Слуга народу" його таки виключили.

ДТП сталося 23 серпня 2021 року. Інформацію про присутність на місці аварії народного депутата намагалися приховати, доки 1 лютого 2022 року не з’явилося відео з нагрудної камери патрульного, на якому Трухін просить, щоб йому дозволили "тихо піти в ліс"