"Не підкоримось!" Зеленський звернувся до українців через п’ять місяців війни

Читать на русском
Автор
4646
Володимир Зеленський упевнений, що росії не вдасться зламати українців
Володимир Зеленський упевнений, що росії не вдасться зламати українців. Фото telegraf.com.ua

Президент вкотре висловив упевненість у тому, що перемога у війні буде за Україною.

Неділя, 24 липня, стала 151 днем повномасштабної війни України з російськими окупантами. Як відомо, путінські вояки рано-вранці 24 лютого вторглися на територію нашої країни, почавши жахати мирне населення відразу в багатьох областях. Через п’ять місяців кровопролитних боїв за свободу президент Володимир Зеленський закликав народ і далі боротися за перемогу.

Звернення вийшло на офіційному Telegram-каналі глави держави і було підкріплене знімками, що розмовляють, зробленими в різних регіонах держави. На фото — і діти, і люди похилого віку, і, звичайно ж, наші відважні військовослужбовці, які щодня ризикують своїм життям заради спокою мільйонів.

"П’ять місяців. Після восьми років. Війна не зламала Україну і не зламає. Не зупинила життя у нашій державі і не зупинить. І точно не зробить нас заручниками того жахіття, яке окупанти принесли в нашу країну", — зазначив Зеленський.

Війна росії в Україні
Наші хлопці на фронті
Війна росії в Україні
У процесі наведення озброєння на техніку окупантів

Також він наголосив, що Україна нізащо не підкориться російським загарбникам і вистоїть у найскладніших ситуаціях. Головна причина у тому, що ми не нападаємо, а захищаємо споконвічно своє. Також президент висловив чергову надію на безкомпромісну перемогу нашої армії над окупантами.

Війна росії в Україні
Ми воюємо не для захоплення територій, а захищаємо рідну землю
Війна росії в Україні
У бліндажах під час затишшя

Своє звернення він супроводжував знімками українських та зарубіжних фотографів – Дмитра Смоленка, Лізи Букреєвої, Костянтина Ліберова та Влади Ліберової, Романа Пилипея, Олени Тіти, Пабла Тоско, а також пресслужби МВС України.

Війна росії в Україні
Україну підтримують навіть найменші
Війна росії в Україні
У деяких людей похилого віку війна відібрала все, навіть дім

Фотографії стали справжніми уламками війни з різних українських регіонів, де зображені люди різного віку та зайнятості. Їх поєднує не лише українське громадянство, а й факт того, що їхнє життя обпалила розв’язана кривавим диктатором путіним війна.

Війна росії в Україні
Ще кадр із передової
Війна росії в Україні
У процесі нанесення "бойового розфарбування" побратиму

Нагадаємо, раніше "Телеграф" розповідав, що багато експертів прогнозують найближчим часом важливий перелом у ході російсько-української війни. Не дивно, що російські пропагандисти вже почали істерити.

Також ми писали про те, як може змінитися характер боїв ЗСУ з окупаційною армією.