Зрадник сальдо викликав регіт у соцмережах словами про заступника генсека ООН

Читать на русском
Автор
1938
У мережі вже сміються з рівня "переживань" Мартіна Гріффітса через невдоволення сальдо Новина оновлена 14 грудня 2022, 11:28
У мережі вже сміються з рівня "переживань" Мартіна Гріффітса через невдоволення сальдо. Фото Колаж "Телеграфу"

Багато українців пропонують херсонському гауляйтеру особисто приїхати та контролювати, хто приїжджає на деокуповану територію

Попри регулярні обстріли з боку російських окупантів, Херсон залишається об’єктом зацікавленості багатьох українських та зарубіжних політиків. Днями до звільненого міста прибув заступник генсека Організації Об’єднаних Націй Мартін Гріффітс. Візит чиновника такого високого рівня вже викликав невдоволення багатьох росіян. Не залишився осторонь і колаборант володимир сальдо, який звинуватив Гріффітса в "порушенні перетину російських кордонів".

Заяву зрадника України, яку процитувала більшість росЗМІ, вже підняли на сміх у соцмережах. Багато хто пропонує сальдо особисто приїхати до Херсона, щоб "контролювати" ситуацію з приїздами політиків.

На думку херсонського гауляйтера, представник ООН, за бажання побувати в Херсоні, мав враховувати "приєднання регіону до рф". Однак, прибувши на запрошення України, він нібито "порушив правила перетину кордонів росії".

Не дивно, що подібна безглузда заява вже була висміяна користувачами соцмереж.

Слід зазначити, що Мартін Гріффітс прибув до України із чотириденним візитом, у рамках якого побував і в Херсонц. В ООН чиновник опікується гуманітарними питаннями та координує напрям надзвичайної допомоги.

На жаль, володимир сальдо навряд чи ризикне перетнутися з європейським політиком чи приїхати до Херсона найближчим часом. Попри напускне невдоволення, зрадник не квапиться знову з’явитися в рідному місті, переймаючись власним майбутнім. А воно навряд чи буде райдужним, про що свідчать регулярні замахи на гауляйтерів. До речі, нещодавно на окупованих територіях підірвали автомобіль помічника сальдо віталія булюка.

При цьому найвищою залишається небезпека вибухів і на звільненій частині Херсонщини — росіяни замінували безліч предметів та будівель.