З Днем матері: ніжні привітання зі святом для коханої мами

Читати російською
Автор

Цього дня прийнято вітати всіх матерів та вагітних жінок.

Щорічно, в другу неділю травня в Україні відзначається одне з найтепліших і ніжніших свят у році, присвячене найближчій та рідній людині в житті кожного, — День матері. У 2022 році ця дата випадає на 8 травня.

Варто зазначити, що у кожній сім’ї традиції свята різні, і кожен відзначає його по-своєму. Хтось влаштовує пишні застілля, хтось вирушає на святкову прогулянку, а хтось просто обіймає маму та дарує їй символічний подарунок. В умовах війни в Україні, для кожної мами вже буде подарунком, що її дитина, будь їй 5-10 років або 30+, буде поруч із нею. Ну чи хоча б почути голос своєї дитини по телефону.

Обов’язково приділіть кілька хвилин для дзвінка своїй мамі, а якщо є можливість, краще відвідайте її особисто. На честь свята Дня матері "Телеграф" підготував найкрасивіші та найніжніші вітання у віршах та прозі, а також картинках та листівках.

Привітання з Днем матері 2022: картинки та листівки

Привітання з Днем матері 2022: вірші та проза

З Днем матері — з прекрасним,

Чудовим, яскравим днем.

Нехай небо буде ясним,

Нехай щастям сповниться дім.

Нехай біди й проблеми

Зникнуть навік,

Й ти будеш неодмінно

Щасливою з року в рік!

Мамочко, вітаю тебе з Днем матері! Бажаю тобі міцного здоров’я, кохання, тепла, радості, гарного настрою. Дякую тобі за твою ніжність, турботу та підтримку. Ти найдобріша, ласкава, мила, мудра матуся на світі. Я дуже люблю тебе!

Мамо, мила, рідна, дорога,

В мене ти одна така.

І в День матері я побажаю

Довгих років, любові, у душі тепла.

Обіймаю міцно й цілую.

Жити тобі в достатку й без бід.

Я тебе любити не перестану,

Для мене ти найдорожча за всіх.

З Днем Матері! Нехай кожна хвилина життя буде сповнена любов’ю і радістю! Нехай ваше материнське серце не знає смутку. Нехай діти радують успіхами та турботою! Добра вам і радісного материнства!

Спасибі за ласку, за щире тепло

Недоспані ночі, турботи й добро.

Здоров’я міцного Вам зичимо щиро,

Любові і радості, злагоди й миру!

Особливе щастя та величезна заслуга – бути мамою. Нехай у цей святковий день Ваші очі сяють від радості, любові та турботи найближчих людей, особливо вдячних та неймовірно щасливих дітей. З Днем Матері!

Ще більше барвистих вітальних картинок із Днем матері ви можете подивитися у нашому попередньому матеріалі.