З днем народження, старша дочка: зворушливі вітання

Читать на русском
Автор
3136
Вітання для доньки
Вітання для доньки. Фото pexels.com

Виберіть для старшої доньки найкраще вітання

Старші діти своєю появою на світ навчають батьків бути мамою та татом. Вони пробуджують у серці безмежне і безумовне кохання, вчать, як треба дбати і бути терплячими.

Якщо наближається день народження старшої дочки, а вам хочеться підготувати для неї мудре, зворушливе привітання, що запам’ятається назавжди, вам допоможе ця добірка "Телеграфа".

Вітання з днем народження старшої дочки

***

Наша старша донечка, з днем народження! Бажаємо, щоб у твоєму житті були ненудні вихідні та барвисті будні. Ми хочемо, щоб твоя душа завжди співала, а серце було сповнене любов’ю. Розвивай свої таланти, роби кожен свій день насиченим та дивовижним! Ми тебе любимо!

***

Старша донечко, ти моя надія та опора. У твій день народження бажаю тобі величезного кохання, щастя. Нехай не буде перешкод у твоїм житті, а кожен день буде сонячним. Будь завжди на висоті й нехай усі твої мрії здійснюються!

***

Доню, дорога, з днем народження! Ти завжди була прикладом для своєї сестри (твого брата). Бажаємо тобі не змінюватись у цьому плані. Будь щасливою, наша дівчинко! Нехай поряд з тобою завжди будуть надійні друзі. Бажаємо знайти своє кохання і щоб твої мрії здійснювались якнайшвидше!

***

З днем народження, старша дочка! Бажаю тобі залишатися такою ж розумницею та красунею, будь кохана та щаслива! Усміхайся частіше, багато-багато тобі щастя і любові!

***

Доню, ти першою з’явилася в нас і відкрила для нас світ батьківства. Ти зробила нас неймовірно щасливими, навчила бути терплячими та дбайливими, завжди допомагала нам із молодшими. У твій день народження хочемо побажати тобі залишатися такою ж доброю та веселою. Нехай радість і любов у твоєму житті ллється через край. Нехай усміхається тобі удача. Знай, що ми тебе дуже любимо і завжди будемо поруч з тобою!

Раніше "Телеграф" писав, як привітати з днем народження молодшу сестру.