З Днем ангела Антона! Короткі привітання та яскраві картинки на іменини

Читать на русском
Автор
1023
Зібрали варіанти привітань із Днем ангела Антона на будь-який смак
Зібрали варіанти привітань із Днем ангела Антона на будь-який смак. Фото telegraf.com.ua

Не забудьте привітати Тошу з іменинами

Ім’я Антон — не лише гарне і благородне, а й вельми популярне в Україні. Раніше ми розповідали, яке значення імені і коли всі Дні ангела Антона протягом року. Тепер же "Телеграф" приготував добірку відмінних варіантів для привітання Антона з іменинами у віршах, прозі, картинках та листівках українською.

Короткі привітання з Днем ангела Антона своїми словами

  • Антоне, з Днем ангела! У це чудове свято хочу побажати тобі світлого та радісного настрою, фантастичного щастя та спокійного неба над головою. Вітаю!
  • Тоша! Нехай твоє життя мчить легко і стрімко, ніби рівною швидкісною трасою, і ніякі біди і неприємності не гальмують тебе на шляху до щастя і успіху. З іменинами!
  • Із Днем ангела Антона! Бажаю, щоб кожна мить твого життя була радісною і незабутньою, а поряд завжди були перевірені часом люди, на яких можна покластися.
  • Антоне! Залишайся такою ж радісною, світлою і доброю людиною, лови хвилю життя і ні перед чим не зупиняйся. Нехай з тобою завжди і скрізь буде удача. З Днем ангела!
  • У день твоїх іменин, Антоне, хочу побажати, щоб у твоєму домі завжди було спокійно, тепло та затишно, і нехай усі прикрощі та негоди обходять твоїх рідних десятою дорогою. Всіх благ, вітаю!

Листівки для привітання Антона з Днем ангела

День ангела Антон вітання українською
День ангела Антона листівки українською
Листівки з Днем ангела Антона українською
Вітання з Днем ангела Антона - листівки, картинки українською
З Днем ангела Антона картинки українською

Нагадаємо, раніше "Телеграф" розповідав, чому дарувати годинник чоловікові, — погана ідея, згідно з народними прикметами.