Вітання з днем народження лікарю чоловіку: побажання своїми словами

Читать на русском
Автор
4717
Вітання лікареві
Вітання лікареві. Фото 8photo/Freepik

Лікарю буде приємний знак уваги у вигляді привітання

Лікарі – особливі люди, які змушують наш світ обертатися. Вони невпинно працюють, щоб ми залишалися здоровими та сильними.

Якщо у вас є лікар, який вам допомагав, не ігноруйте його день народження. Підготуйте для нього добрі слова та щирі побажання.

"Телеграф" зібрав особливі вітання з днем народження для лікаря чоловіка. Будь-яке з них ви можете надіслати своєму знайомому доктору в месенджері.

З днем народження чоловікові лікареві

Цього особливого дня хочу сказати спасибі моєму шановному лікарю, за те, що ви робите для мого здоров’я. З Днем народження!

Вітаю з днем народження, міцний та сильний чоловіче, у чиїх руках наше здоров’я. Бажаю в медицині значних успіхів, досягнень і перемог над будь-якими недугами, а в житті — постійної білої, як твій халат на роботі, смуги удачі та везіння. Хай тебе кохають рідні, поважають колеги і хвалять пацієнти.

Ви найкращий лікар у світі, і я радий знайомству з вами. З днем ​​народження, я дякую Богові за вас кожен день!

Найкращого у світі лікаря вітаємо з днем народження від душі.

Позитиву Вам, успіхів, і бажання лікувати!

Дякую за порятунок мого життя незліченну кількість разів. Бажаю вам всього найкращого. З Днем народження! Ви найкращий лікар!

З днем народження чоловікові медику

Бажаю міцного чоловічого здоров’я, адже хто, як не ти повинен знати все про здоров’я і дотримуватись табу на недугу. Успіхів у роботі та швидкого зцілення пацієнтів, достатку в житті та лише хороших новин.

З днем ​​народження! Ви пробуджуєте у мені впевненість у тому, як треба жити і як боротися із хворобою. Ви просто найкращий!

Дорогий наш, із днем народження! Ти пов’язав свою долю з неймовірно гідною справою — допомагати людям у боротьбі за здорове та щасливе життя! Так будь і сам щасливий, і міцного тобі здоров’я, сил і натхнення, більше відпочинку та можливостей для нього. Нехай яскравими фарбами буде наповнений кожен твій день, і будь-які життєві негаразди хай обходять тебе стороною.

З днем ​​народження, лікарю. Світу потрібно більше таких людей, як ви, відданих, доброзичливих та дбайливих!

Раніше "Телеграф" писав, як привітати з днем народження жінку медика.