З останнім шкільним дзвінком 2023! Красиві листівки та привітання своїми словами

Читать на русском
Автор
9110
Зі святом останнього дзвоника 2023
Зі святом останнього дзвоника 2023. Фото Телеграф

Немає приводу сумувати, адже попереду новий цікавий етап життя

Наближаються літні канікули, і українські школярі готуються до закінчення навчального року та своїх останніх шкільних дзвінків. Відомо, що навчальний рік цього року завершиться 16 червня. У зв’язку з війною, у школах, де немає доступу до укриттів, останній дзвінок може пройти в онлайн-режимі.

Цього дня, який одночасно радісний та сумний, одні школярі прощаються зі школою на час літніх канікул, тоді як інші вирушають у світ дорослих та залишають стіни своєї школи назавжди. У будь-якому випадку закінчення навчального року є особливою та святковою подією як для одних, так і для інших. Також цей день важливий для вчителів, які несуть знання, а також батьків, чиї діти ці знання приймають і застосовують у житті.

"Телеграф" підготував добірку гарних привітань у листівках та картинках, а також привітання у прозі, які відгукнуться у серцях усіх учнів, випускників, їхніх батьків.

З Останнім дзвінком 2023: листівки, картинки і проза

вітальна листівка зі святом останнього дзвінка мирного неба

Пролетіли шкільні роки — попереду довгий та дорослий шлях, важливі рішення та серйозні завдання. Нехай будь-який зроблений вибір виявиться вірним, а будь-який крок — правильним. Легких починань та великих успіхів. І найголовніше – не треба нічого боятися. Будь відкритим для всього і світ буде відкритий!

листівка зі святом останнього дзвоника 2023

Вітаю з останнім дзвінком! Бажаю нових відкриттів, радісних перемог, підкорення нових висот! Нехай наступний життєвий шлях буде гідним, цікавим та захоплюючим, а поруч будуть вірні друзі та доброзичливі люди. Впевнено йди до цілей, реалізуй можливості, домагайся дивовижних результатів!

листівка зі святом останнього дзвоника

Вітаю з останнім дзвінком! Нехай цей день відкриє дорогу у світ прекрасного майбутнього. Нехай усі плани здійснюються, нехай мрії стають досяжною метою. Нехай доросле життя буде сповнене сюрпризів.

листівка останній дзвінок
листівка привітання з останнім дзвінком 2023

Ось і настав цей день, який здавався таким далеким — останній дзвінок! Бажаю згадати свій шкільний шлях, насолодитися цим останнім моментом шкільного життя і впевнено ступити назустріч наступному життєвому етапу!

листівка привітання з останнім дзвінком 2023

Вітаю із закінченням школи! Останній дзвінок – це завжди хвилюючий та зворушливий момент. Нехай від школи залишаться лише теплі спогади, а майбутнє буде новою захоплюючою пригодою. В добрий шлях!

листівка прощальний шкільний дзвінок 2023

Раніше "Телеграф" зібрав для читачів тематичні та красиві листівки із побажаннями спеціально до останнього дзвінка. Їх можна відправити в будь-якій соціальній мережі та месенджері.