Вітання з днем народження невістці: побажання від свекрухи

Читать на русском
Автор
11854
Свекруха вітає невістку
Свекруха вітає невістку. Фото freepik.com

Виберіть для улюбленої невістки найніжніше побажання

Якщо стосунки свекрухи з невісткою складаються, то обидві вони отримують справжню родичку та союзницю. Також відносини між невісткою та свекрухою можуть бути сповнені важких моментів та перешкод, які долаються роками.

Незалежно від того, які у вас стосунки потрібно обов’язково привітати невістку з днем народження. Вам не потрібно щосили влаштовувати їй грандіозну вечірку, але переконайтеся, що ви знайшли час, щоб відправити дружині сина добрі побажання.

"Телеграф" зібрав вітання з днем народження для невістки від свекрухи. Тут можна знайти побажання на будь-який смак, які точно передадуть ваші почуття та ставлення до іменинниці.

Привітання невістці від свекрухи

З днем народження, люба невістка! Бажаю тобі залишатися завжди такою ж милою, щирою, чуйною, веселою та чарівною. Нехай твоя любов і турбота роблять усю сім’ю щасливою та дружною, нехай щодня твоє життя буде прекрасним і дивовижним, як і ти сама. Бажаю не хворіти та ніколи не сумувати, бажаю кожен день зустрічати з усмішкою та чудовим настроєм!

***

З днем народження, люба невістка! Я бажаю, щоб з віком, з кожним роком, з кожним новим днем твоє життя ставало все цікавішим, радіснішим і яскравішим. Бажаю тобі, люба моя, здоров’я, терпіння, сил і вміння перетворювати будь-яку негоду на щастя. Сімейного затишку та достатку, кохання, удачі та душевного тепла.

***

З днем народження, мила невістка. Бажаю, перш ніж лягати спати, подумати про щось прекрасне, бажаю, перш ніж вставати з ліжка, розбудити свою посмішку. Нехай життя буде святом, нехай тебе завжди люблять, цінують та радують. Бажаю здоров’я, жіночого щастя та вічної юності доброго серця!

***

Сьогодні особливий, адже на світ з’явилася наша названа дочка. Ти стала частиною сім’ї та принесла до неї радість та гармонію. Дякуємо за турботу про нашого сина, доброту та розуміння. З Днем народження!

***

Мила моя невесточка, вітаю тебе, доню, з днем народження! Бажаю тобі зберегти й примножити твою красу, жіночу мудрість та чарівність. Нехай щастя в сім’ї буде непорушним і міцним, здоров’я не підводить, події, що відбуваються навколо, тільки тішать.

***

Невістка моя, вітаю з днем народження. Ти стала мені як донька. Я дуже рада, що у мого сина така гарна, розумна, успішна та мудра дружина. Бажаю тобі, щоб мрії обов’язково справдилися, а у вашому домі панувала гармонія та порозуміння.

Привітання невістці від свекрухи з днем народження у віршах

З днем народження, невістко!

Щастя й грошей я бажаю,

Як на дереві хай листя,

З часом лише прибуває.

Хай життя казкове буде,

В домі буде хай достаток,

Хай тебе цінують всюди,

Хай росте сімейний статок!

***

Дорогу мою невісточку

Привітати нині хочу!

Нехай буде щастя вісточка

До взаємності охоча.

Миру, злагоди, терпіння,

Мудрості в житті повсюди,

Господа благословення,

Поважають нехай люди!

З днем народження, невісточко моя!

Нехай буде свято гарне нині,

Аби світла доленька твоя

Була, дорогій моїй дитині.

Будь щаслива, вродою багата,

Посмішка палає на обличчі,

Креативного і затишного свята,

Настрою і втіхи тобі зичу!

***

З днем народження, невістко,

Ми вітаємо тебе!

Ти у нас немов артистка,

Твій талант — понад усе.

Працьовита господиня,

Руки твої — золоті,

Тебе любить вся родина,

Поважають тебе всі.

Від душі тобі бажаю

Щастя, радості, тепла,

Щоб здійснилися всі мрії,

Щоб здоровою була!

Раніше "Телеграф" публікував гарні вітання із днем народження жінці.