З Днем прапора України! Яскраві листівки і картинки до свята 23 серпня

Читать на русском
Автор
7207
День Державного прапора України щорічно відзначають 23 серпня
День Державного прапора України щорічно відзначають 23 серпня

Особливе свято присвячено одному з державних символів нашої країни

Окрім Дня Незалежності в календарі на серпень є ще одне важливе державне свято. Щорічно 23 серпня відзначається День Державного прапора України. Цього року подія випала на середу.

День прапора набуває особливого значення під час повномасштабної російсько-української війни. Наші захисники на фронті віддають все, аби синьо-жовтий стяг майорів над звільненими від окупантів містами і селами. Український прапор – символ свободи, стійкості і незламності.

Свято на честь українського прапора з’явилося в 2004 році, коли тодішній президент Леонід Кучма видав відповідний указ. Дата обрана не випадково. Вважається, що саме 23 серпня 1991 року народні депутати розмістили синьо-жовтий стяг у парламенті незадовго до визнання України незалежною.

З нагоди Дня Державного прапора України "Телеграф" публікує листівки, які можна надіслати близьким і друзям у месендежері або розмістити на своїх сторінках у соціальних мережах. З Днем прапора, українці!

Картинки з Днем прапора України

З Днем прапора України
З Днем прапора України
Привітання з Днем прапора України
День Державного прапора України 23 серпня
День Державного прапора України
З Днем Державного прапора України
З Днем Державного прапора України

Нагадаємо, одразу після Дня українського прапора відзначається не менш важливе державне свято – День Незалежності України. Патріотичні листівки до 24 серпня ви можете знайти в матеріалі "Телеграфу".