Привітання з днем народження дівчинці у прозі: найкрасивіші побажання

Читать на русском
Автор
7395
Вітання на день народження для дівчинки
Вітання на день народження для дівчинки. Фото telegraf.com.ua

Виберіть теплі побажання з днем народження у прозі дівчинці

Привітання з днем ​​народження – традиція, яку знає та дбайливо зберігає кожен. Насправді це один із найважливіших елементів подарунка. Приємні слова та добрі побажання змушують людину почуватися особливою, чи це дорослий, чи дитина.

Шукаєте ідею, як привітати дівчинку з днем народження у прозі? "Телеграф" допоможе вам з цим. Ми зібрали колекцію ідей та прикладів побажань з днем народження дитині дівчинці в прозі. Вибирайте найбільш слушне та радуйте іменинницю у її день.

Вітання дівчинці з днем народження у прозі

Вітаю принцесу 🥰👸 з днем народження! Бажаю тобі виконання всіх твоїх заповітних бажань. У тебе все попереду – насолоджуйся життям. Зростай здоровою, коханою, красивою, щасливою дівчинкою. Будь щаслива!

***

Сонечко, вітаю тебе з днем народження! 🥳🎉Завжди залишайся такою красивою, відкритою, а головне, здоровою, доброю та усміхненою дівчинкою! 🎁🎀 Бажаю тобі море щасливих миттєвостей, радісних сюрпризів та відмінного настрою!

***

Вітаю з днем народження 🎀 найкрасивішу та добру дівчинку. Бажаю щасливого дитинства, бажаю досягти великих висот. 🎉 Нехай перед тобою відчиняться всі двері прекрасного та доброго. Рости розумною, бешкетною, слухняною дівчинкою на радість своїм батькам 👸. Мрій, і нехай усі ці мрії обов’язково здійсняться!

***

Малятко, вітаємо тебе з днем народження 🥳🎉. Сьогодні ти стала ще на рік дорослішою. Бажаю, щоб ти росла здоровенькою, доброю, щирою та чесною 🤗. Кожен день бажаю зустрічати зі щасливою усмішкою. Нехай навчання буде легким і тільки на радість. Бажаю вірних друзів та веселих компаній. Бажаю величезного інтересу до навколишнього світу, а рідні та близькі нехай пишаються тобою 🎁🎈.

***

Вітаю тебе з днем народження! 🥳 Я хочу, щоб усі твої бажання миттєво виконувалися, твоє здоров'я було міцним, а близькі та рідні завжди оточували тебе любов'ю.💕Будь найщасливішою!

***

Дорога малеча, 🎀 з днем народження! Нехай сьогодні твій день буде наповнений чудесами, 🎉🎈 сюрпризами та подарунками 🎁. Рости велика, розумна і красива, будь доброю і веселою, а головне — будь щасливою!

Проза з днем народження дівчинці

Від щирого серця вітаю найпрекраснішу дівчинку! 🎁🎈 Бажаю домагатися своїх цілей і більше радувати світ своєю чудовою посмішкою. Нехай завжди буде купа позитивних емоцій 🎉🥳 і найкращих вражень, навіть від звичайнісіньких речей. І нехай ти завжди будеш найчарівнішою дівчинкою! 💕

***

З днем народження, найкрасивіша дівчинка! 🤗🎉 Нехай на твоєму величезному життєвому шляху тобі завжди супроводжує удача, оточують тільки вірні друзі та добрі люди. Бажаю посмішок, радості та сонячного настрою! Побажаю тобі, щоб ти завжди жила у добрій та чарівній казці!

***

Вітаємо прекрасну дитину! 👸🎁 Бажаємо тобі ванільного щастя, мармеладної радості та полуничного настрою. Завжди будь такою ж активною, веселою та доброю. Завжди радуй нас відкритою посмішкою, а своїх батьків своїми успіхами та новими досягненнями. З днем народження! 🎀

***

У тебе сьогодні найкращий день — день народження! Нехай цей день наповнить твоє життя подарунками та сміхом, добрими друзями та сюрпризами! Нехай всі загадані побажання 🤗збудуться і мрії здійсняться. Зі святом!🎉🥳

***

Сонечко наше, з днем народження! Рости красунею, розумницею та відмінницею. Радуй усіх навколо своїми високими досягненнями, заразливою усмішкою та сміхом. Нехай усі негаразди обходять тебе стороною, а позитив іде нога в ногу. Бажаю тобі успіхів у всіх починаннях, досягнення всіх цілей та просто удачі. 🎁🎈🎉З днем народження!

***

Вітаю з днем народження! 🥳🎉Бажаю тобі чудових миттєвостей у кожному шматочку твого зовсім ще юного життя! Зростай здоровою та успішною у всьому, щоб радувати своїх рідних щодня, живи як у казці та завжди вір у чудеса, бо коли віриш у них, вони відбуваються!🎁

Раніше "Телеграф" публікував побажання з днем народження дівчинці у віршах. За допомогою римованих побажань можна подарувати дитині незабутні емоції.