Як привітати колег з Новим роком: ідеї подарунків та листівки

Читати російською
Автор

Телеграф пропонує Вам кілька порад, як привітати своїх колег на роботі.

Новий рік настане лише за кілька днів. Цього року епідемія коронавірусу трохи послабила свою хватку і в українських офісах відзначають новорічні корпоративи, навіть запрошуючи виступити зірок.

Обов’язково привітайте своїх колег з святом, що наближається, прикольним віршиком або яскравою листівкою, проте не варто зупинятися лише на цьому — подаруйте вашому товаришеві приємний презент, який запам’ятається йому надовго. "Телеграф" склав підбірку можливих подарунків, які не вимагають великих витрат, але знадобляться вашому колезі:

  • Блокнот, планер або щоденник.
  • Контейнер для перекушування на роботі.
  • Для жінок-колег – набір для догляду за руками. Взимку це дуже корисний подарунок.
  • Мило ручної роботи.
  • Подарунковий набір з чаю та солодощів.
  • Красиво упаковані в ялинкові коробочки та інші новорічні прикраси.
  • Солодкий подарунок або пляшка шампанського (або іншого алкоголю). На Новий рік – чудовий варіант.
  • Плед, шарф, теплі рукавички.

Звичайно, завжди простіше дарувати подарунки тому, кого ви добре знаєте та можете врахувати його інтереси. Проте існує й кілька табу у "робітників" подарунках: це речі релігійної тематики та засоби гігієни.

Якщо Ви працюєте дистанційно, або просто хочете приділити увагу всім колегам, то "Телеграф" пропонує Вам вітальні листівки з Новим роком Тигра 2022, які Ви зможете відправити своїм колегам.

Колеги, хочу привітати Вас з Новим роком та побажати, щоб усі негаразди, непорозуміння, сум залишилися торік. Щоб у Новий рік Ви вступили з новими силами, устремліннями та бажаннями. Від щирого серця бажаю Вам успіху, удачі, благополуччя, кар’єрного зростання і, звичайно, здоров’я!

Колеги, бажаю вам, щоб новий рік був успішним у професійному плані та незабутнім у особистому житті! Нехай у ваші будинки прийдуть щастя, кохання та великі багатства. Всі накопичені проблеми нехай вирішаться благополучно, а рятування від них нехай принесе великі дивіденди! Чистих вам горизонтів, багато нових вершин та достатньо сил, щоб їх підкорити!

Дорогі колеги, ось і настав час зустрічати новий рік! Нехай для всіх він стане щасливим, вдалим та успішним! Бажаю в роботі примножувати результати, а в іншому не мати жодних проблем та неприємностей!

Шановні колеги, вітаю вас із Новим роком. Нехай цей рік стане для кожного з вас неймовірно успішним та прибутковим. Нехай кожен робочий день радує результатами старанної праці та значним просуванням кар’єрними сходами. Нехай діяльність не знає перешкод та проблем, а життя нехай наповнене буде благом та щастям.

З Новим роком, мої добрі колеги. Бажаю вам бути сильними, сміливими, цілеспрямованими, впевненими, заможними та щасливими у Новому році. Нехай попереду на вас чекають великі успіхи, нехай Новий рік принесе лише благо, надію, любов.

Раніше "Телеграф" розповідав, що можна подарувати кожному знаку Зодіаку на Новий рік.