Яблучно-морквяні сирники, від яких усі будуть в захваті: рецепт

Читати російською
Автор

Корисні інгредієнти для здорового харчування

Досить часто більшість господарок ламають голову над питанням, що ж такого цікавого приготувати на сніданок. І тут на допомогу приходять давно відомі рецепти. Такі, наприклад, як рецепти смачних смачних сирників.

Для приготування знадобляться найпростіші продукти: яблуко та морква, пишуть "Файні рецепти".

Яблучно-морквяні сирники: рецепт

Інгредієнти:

  • 250 г сиру
  • 4 ст. л. манки
  • 2 білка
  • 2 яблука
  • 1 морква
  • 2 ст. л. цукру
  • 1 щіпка кориці

Приготування:

  1. Почистіть моркву та яблука.
  2. Моркву та яблука натріть на тертці та перемішайте.
  3. Додайте сир і суху манку, і перемішайте. Додайте корицю та цукор, перемішайте.
  4. Яєчні білки збийте в піну і додайте в сирну масу. Додайте піну в 2-3 заходи.
  5. Застеліть лист пергаментним папером. Сформуйте із сирної маси сирники. Випікайте при температурі 180 градусів протягом 25-30 хвилин до золотистого кольору.
  6. Спечені сирники полийте за смаком ніжною сметаною. Смачного!

Раніше "Телеграф" писав, як приготувати смачні сирники у духовці із мінімальною кількістю інгредієнтів.