Тирамісу на сковороді: рецепт повітряного, як хмаринка, десерту за годину

Читать на русском
Автор
2325
Тирамісу можна приготувати дуже просто
Тирамісу можна приготувати дуже просто. Фото bezvypechki.com

Цей розкішний італійський десерт готується дуже просто.

Складно знайти людину, яка б не любила час від часу поласувати смачним десертом або ароматною домашньою випічкою. До того ж у домашніх солодощів є одна велика перевага: їх можна зробити менш калорійними, ніж магазинні. Наприклад, можна приготувати такий корисний десерт, як сирні кекси, і навіть такий розкішний десерт, як тірамісу, можна зробити у легкому варіанті.

Секретами приготування пп-тірамісу поділилася фуд-блогер irishka_na__pp.

Рецепт тірамісу на сковороді

Інгредієнти:

  • 1 яйце
  • 50 мл молока
  • 50 гр вівсяного борошна
  • 1/2 ч. л. розпушувача
  • цукрозамінник за смаком
  • 1,5 ч. л. кава
  • 160 гр м’якого сиру
  • 50 мл гарячої води

Спосіб приготування:

  1. Розбийте в миску яйце, додайте до нього молоко, борошно, розпушувач, цукрозамінник і добре перемішайте.
  2. Змастіть сковороду оливковою олією і з тесту випікайте млинець на невеликому вогні до готовності.
  3. В окремій мисці змішайте м’який сир і замінник цукру.
  4. Окремо змішайте каву, цукрозамінник та 50 мл води, розчиніть каву.
  5. Готовий млинець розріжте на 4 рівні частини.
  6. На гарну тарілку викладіть 1 частину млинця, зверху змастіть сирним кремом, повторіть шари 4 рази.
  7. Готовий торт прикрасьте тертим шоколадом або какао та улюбленими ягодами за бажанням.
  8. Заберіть торт у холодильник на 1 годину.

Раніше "Телеграф" ділився рецептом найсмачнішого різдвяного кексу із сухофруктами.