Що робити, щоб млинці не пригорали: лайфхак від японських домогосподарок
- Автор
- Дата публікації
- Автор
- 885
Помилки в приготуванні млинців допускають як новачки, так і проф.
Традиційно наприкінці лютого відзначається одне з найдавніших слов’янських свят — Масляна або Масляний тиждень, який у 2022 році припадає на період з 28 лютого по 6 березня.
Одним із головних атрибутів свята є млинці, які для багатьох господинь є "проблемою", адже вони якщо не рвуться, то прилипають. Про розв'язання цих проблем ми вже писали раніше, а тепер розберімось з тим, що потрібно робити, щоб млинці не пригорали. Майстерність випікання млинців вимагає дотримання певного зводу правил, пише sovkusom.ru.
Чому млинці пригорають і що з цим робити
Вирішення "проблеми" досить просте. Найбільше, що у тесті міститься велика кількість цукру. Його зменшення має допомогти.
Також важливо стежити і за температурою сковороди, адже розпечений посуд може з часом сильно перегрітися. Японські господині вигадали спосіб, як "збивати температуру" сковороди. Вони іноді ставлять її на мокрий рушник.
Також під час приготування млинців також можуть турбувати грудки. Як їх уникнути в процесі приготування тіста — дізнайтесь у нашому попередньому матеріалі.