Можна їсти наступного дня: простий рецепт найсмачнішої солоної риби

Читать на русском
Автор
886
Солоний лосось за цим рецептом буде готовий вже за добу
Солоний лосось за цим рецептом буде готовий вже за добу. Фото vkusnaya-ryba.ru

Приготуйте найсмачнішу солону рибу на бутерброди у себе вдома

Хто з нас не любить іноді побалувати себе червоною рибкою. Це не тільки дуже смачно, але й дуже корисно, адже риба – це джерело багатьох корисних елементів, необхідних здоров’ю людини. Проте ціни на готову солону рибу в магазині можуть кусатися, саме тому радимо спробувати засолити червону рибу самостійно. Тим більше, що зробити це дуже просто, а готовим до вживання смаколик буде вже наступного дня.

Рецептом солоної риби поділилася фуд-блогер liza_tasty_blog на своїй сторінці Інстаграм.

Рецепт солоної червоної риби

Інгредієнти:

  • 1 кг філе червоної риби
  • Сіль 2 ст.л
  • Цукор 1 ч. л.
  • Кріп (у мене сушений) 2 ст.л
  • Сік половини лимона

Спосіб приготування:

  1. Змішайте сіль, цукор, кріп та сік лимона.
  2. Натріть рибу цією сумішшю. Відправте в холодильник щонайменше на добу.

Зверніть увагу: риба готова до вживання вже наступного дня. У такому разі вона виходить малосольна. Якщо витримати дві доби, то риба буде більш солона. Завдяки солі з риби вийде вся непотрібна рідина і вона вийде дуже смачною та ніжною. Зберігати рибу необхідно у чистому скляному контейнері у холодильнику.

Раніше "Телеграф" ділився рецептом найсмачніших хрумких конвертиків із сиром та яйцем.