Як правильно заморожувати полуницю та малину, щоб вона залишилася цілою
- Автор
- Дата публікації
- Автор
Заморожені таким способом ягоди збережуть свій смак та аромат.
Щоб взимку відчути трохи літа, багато домогосподарок заморожують різні ягоди та фрукти, найпопулярнішими з яких є полуниця та малина. Якщо у вас є сорти ранньої полуниці на дачі, ви можете займатися заморожуванням вже, а якщо ні, то раніше ми писали, як її правильно удобрювати, щоб отримати солодкі та великі плоди.
Найкраще заморожувати ягоди цілими, адже так вони і вигляд зберігають красивіший, і смак їх залишиться насиченішим. Як заморозити полуницю та малину, щоб вони залишалися цілими, пише belnovosti.
Як правильно заморожувати полуницю та малину
Перед тим, як відправити ягоди в морозильну камеру, їх потрібно ретельно перебрати, промити і очистити від плодоніжок, а від всіх пошкоджених ягід — позбутися. Потім полуницю і малину розкладіть в один шар на рівній поверхні, можна взяти дошку, і відправте ягоди в морозильну камеру.
Після того як малина та полуниця трохи підмерзнуть, їх можна перекласти у фасувальні пакети або контейнери. За бажанням ягоди можна посипати ще цукром, щоб вони були солодшими.
Раніше "Телеграф" розповідав, чим замінити дефіцитну сіль при консервації овочів.