Як із звичайного салату з капусти зробити шикарну страву: незвичайний рецепт

Читать на русском
Автор
2340
Так капусту ви ще не готували Новина оновлена 25 січня 2023, 14:23
Так капусту ви ще не готували. Фото lafoy.ru

Додайте до страви адигейський сир

Восени так хочеться отримати більше вітамінів і порадувати себе салатами зі свіжих овочів. Салат зі свіжої капусти — практично обов’язкова страва кожного українця. Але що робити, якщо класичний салат уже набрид? Рекомендуємо додати до страви лише один незвичайний інгредієнт, завдяки якому вона заграє новими фарбами.

Салат з молодої капусти та сиру: рецепт

Складові:

  • капуста свіжа — 300 гр.
  • сир адигейський — 100 гр.
  • огірок свіжий (середній) – 1 шт.
  • перець солодкий болгарський – 1 шт.
  • ікра тріски — 200 гр.
  • сік лимонний свіжий 1 ст. л.
  • сіль за смаком

Спосіб приготування:

  1. Очищену і вимиту капусту потрібно нашаткувати і скласти в глибоку миску, пишуть Белновини.
  2. Додайте сіль (але врахуйте, що ікра теж може бути солоною, тому не старайтеся), розімніть овоч, а потім злийте зайвий сік.
  3. Огірок натріть на велику тертку або наріжте соломкою. Після того, як з нього підуть надлишки соку, змішайте його з капустою.
  4. Далі нарізаємо середніми кубиками болгарський перець, адигейський сир, дрібно ріжемо зелень і змішуємо всі інгредієнти.
  5. На фінальному етапі додаємо тріскову ікру, після чого приправляємо соком лимона і перемішуємо салат.

Раніше "Телеграф" розповідав, як приготувати дивовижне печиво зі смачним сюрпризом усередині.