Дріжджі не знадобляться: як приготувати неймовірно смачні та повітряні пиріжки-"хвилинка"

Читать на русском
Автор
27005
Рецепт смачних домашніх пиріжків
Рецепт смачних домашніх пиріжків. Фото vsevkulinary.ru

Страва виходить дуже ситною

Що може бути смачніше за свіжі та ароматні домашні пиріжки? Їх можна робити з апетитною картопляною начинкою або солодкими. Варіантів безліч. На цей раз ми поділимося з вами рецептом швидких пиріжків на тесті без дріжджів.

Як приготувати пиріжки без дріжджів.

Складові:

  • 1 яйце
  • 1 ч. л. солі
  • 1 ч. л. цукру
  • 300 мл теплого кефіру
  • 50 г вершкового масла
  • ~500 г борошна
  • 10 г розпушувача

Начинка:

  • 400 г фаршу
  • 1 цибулина
  • Зелень
  • Спеції на ваш смак

Спосіб приготування:

Поєднати всі інгредієнти, замісити тісто, накрити рушником, поки починаємо готувати начинку. Розділити тісто на 10 рівних частин, розкотити і викласти начинку, сформувати пиріжки як показано на відео, смажити на розігрітій олії з двох сторін до рум’яності. Викласти попередньо на паперові серветки, щоб з пиріжків пішло зайве масло. Ну, а тепер можна кликати всіх до столу.

Раніше "Телеграф" публікував рецепт святкового єврейського хліба. Випічка розкішна та неймовірно смачна, а зовнішній вигляд її ще більш захоплюючий, ніж сам смак.