Що додати у фарш для вершкового присмаку пельменів: з цим рецептом страва перетвориться

Читать на русском
Автор
19921
Смачний фарш для пельменів із вершковим смаком
Смачний фарш для пельменів із вершковим смаком. Фото life

Цей нехитрий інгредієнт додасть до страви вишуканих вершкових ноток

Домашні пельмені – це найкраща страва на сімейній вечері. Приготовлена своїми руками ця страва не порівняється з купленими напівфабрикатами. Щоб пельмені не набридли, можна експериментувати як із самим тістом, так і фаршем. Рецептом тіста для пельменів з оцтом ми ділилися раніше.

У цьому матеріалі пропонуємо приготувати пельмені, які б мали ніжний вершковий смак. Як пише vazhnoznat, такий простий інгредієнт у фарш, як плавлений сир, перетворить страву: фарш матиме дивовижний молочний смак.

Як приготувати пельмені з плавленим сиром

Інгредієнти:

  • 250 мл окропу
  • 450 г пшеничного борошна
  • 2 ст. л. олії
  • 1 куряче яйце
  • 0,5 ч. л. солі
  • 400 г курячого фаршу
  • 1 плавлений сирок
  • сіль та перець за смаком

Приготування:

  1. Налийте в склянку окріп. Воду вилийте у велику ємність, додайте сіль і перемішайте. Не перестаючи помішувати, влийте олію. Порціями висипте заздалегідь просіяне борошно. Тісто спочатку замішуйте ложкою або вилкою.
  2. У тісто вбийте яйце і продовжуйте замішувати. Коли воно стане густим, перекладіть все на стіл, трохи пропилений борошном. Замішуйте руками близько 7-10 хвилин.
  3. До перекрученого м’яса додайте яйце та натертий плавлений сир. Його можна пропустити на м’ясорубці разом із м’ясом. Посоліть і поперчіть начинку за смаком, добре перемішайте.
  4. Можете ліпити пельмені як вам зручно. Але якщо у вас є пельменниця: тісто розкотіть у великий тонкий пласт, накрийте їм пельменницю і кожну комірку заповніть начинкою. Потім комірки накрийте таким же шаром тіста і прокачайте. Зайве тісто потім прибираємо, а пельмені виймаємо з пельменниці.
  5. Готові пельмені можете відразу зварити в підсоленій воді з додаванням спецій або заморозити.

Раніше "Телеграф" публікував рецепт пельменів з огірковим розсолом. Цей незвичайний інгредієнт здатний перетворити звичайні пельмені на справжній кулінарний шедевр.