Не гірше за желейних ведмедиків і без цукру: готуємо мармеладки лише з двох інгредієнтів

Читать на русском
Автор
748
Як приготувати желейні цукерки
Як приготувати желейні цукерки. Фото delish.com

Швидкий та простий рецепт смачних мармеладок

Такі смачні цукерки ви приготуєте за п’ять хвилин, і ще трохи часу доведеться почекати доки вони застигнуть. Проте, якщо ваші діти полюбляють різноманітні желейні цукерки, то буде дешевше та корисніше, якщо ви приготуєте їх самотужки. У рецепті задіяно усього два інгредієнти та ніякого цукру. До речі, якщо ви полюбляєте такі десерти — зверніть увагу на ніжне желе з обліпихи.

Кулінарний блогер olha.holovina розповідає, що такі мармеладки можна робити разом з дітьми, а замість форми використовувати іграшку поп-іт. За годину ви отримаєте смачні й застиглі цукерки.

Інгредієнти:

  • 300 мл
  • желатин — 25 гр

Приготування:

  1. Виливаємо сік у сотейник, трішки підігріваємо і всипаємо желатин.
  2. Гріємо на маленькому вогні помішуючи, доки желатин повністю не розчиниться. Але не доводимо сік до кипіння, лише нагріваємо.
  3. Далі забираємо майбутні желейки з плити і даємо масі вистигнути до кімнатної температури.
  4. Розливаємо по силіконових формах та ставимо в холодильник на годину.

Раніше "Телеграф" розповідав про те, як краще зберігати свіжий сік. А ще дізнайтеся, як швидко очистити різні овочі в домашніх умовах.