Чим замінити м’ясо в шаурмі: бомба-смакота з того, що знайшлося в холодильнику

Читать на русском
Автор
Шаурма з ковбасками Новина оновлена 19 червня 2023, 04:23
Шаурма з ковбасками. Фото cookorama.com.ua

Ідеально підійде і на обід, і на пікнік, і для перекусів

Домашня шаурма — це чудовий варіант закуски. Смачна та ситна, така закуска чудово підходить для походу на пікнік, прогулянки в парку, для перекусу або просто для проведення чудового вихідного дня вдома.

Сьогодні спробуємо новий варіант класичної шаурми за рецептом Сookorama – з мисливськими ковбасками, листям салату, болгарським перцем та сиром Ементаль. Безумовно, сир можна взяти інший, але цей дає дуже гострий, виражений смак.

Як приготувати шаурму з ковбасками

Інгредієнти:

  • лаваш — 3 шт.;
  • мисливські ковбаски – 6 прим.;
  • салат – 1 пучок;
  • болгарський перець – 1 шт.;
  • кетчуп – 100 мл;
  • сир Ементаль — 100 гр.

Спосіб приготування:

  1. Листя лаваша змастити кетчупом по всій довжині.
  2. Листя салату промити, обсушити і викласти край лаваша.
  3. Болгарський перець помити, обсушити, видалити серцевину і нарізати скибочками. Викласти на листя салату.
  4. Зверху викласти по дві мисливські ковбаски.
  5. Сир порізати скибочками та покласти зверху на ковбаски.
  6. Скрутити роли.
  7. Поставити в мікрохвильову піч на 2 хвилини, щоб сир розплавився.

До речі, лаваш також можна приготувати самостійно. Тим більше це досить просто.