Мамі пора відпочити: рецепт найсмачнішого ягідного мохіто

Читать на русском
Автор
Дуже смачний коктейль на основі ягід та білого рому
Дуже смачний коктейль на основі ягід та білого рому

Пора смачно утилізувати вміст морозилки

Солодкі молочні коктейлі — це, звісно, чудово, але якщо вам є 18, а в морозильнику пропадають ягоди, заготовані ще влітку, цей рецепт — для вас. Розповідаємо, як утилізувати вміст морозильника смачно.

Якщо вам подобаються "довгі" коктейлі, чому б не пустити на них залишки заморожених ягід. Розповідаємо, як приготувати мохіто зі смородиною. Але краса цього рецепту в тому, що його можна приготувати з будь-якої ягоди. Секрет в тому, щоб використати уже заморожені ягоди замість льоду.

Інгредієнти:

  • Білий ром — 50 мл
  • Ягідний сироп — 15 мл
  • Содова без різкого смаку — 100 мл
  • Лайм — 60 г
  • Ягоди — 250 г
  • М’ята — 3 г

Спосіб приготування:

  1. Почнемо з підготовки. Помиємо і просушимо м’яту, подрібнимо в блендері заморожені ягоди.
  2. Покладемо у високу склянку м’яту і лайм, нарізаний тонкими скибочками. Наповнимо склянку подрібненими ягодами.
  3. Додаємо зверху сироп, ром і трішки содової. Все розмішуємо і доливаємо содовою доверху.

Смачний коктейль готовий. Можна прикрасити склянку зверху листочками м’яти. Краса в тому, що цей коктейль довго п’ється, і ягоди будуть поступово віддавати напою смак по мірі танення льоду. А тут ми розповідали, як зробити безалкогольний мохіто на мінеральній воді.