Таке не спробуєте у найближчому ресторані: незвичайний рецепт салату у банані

Читать на русском
Автор

Трохи фантазії – і компліменти від гостей забезпечені

Відвареною яловичий язик вважається делікатесом. Він дуже смачний, ніжний, поживний і є чудовим інгредієнтом для салатів.

Сьогодні ми й приготуємо одну з таких страв. Cалат з язика, яєць, оливок та майонезу в банані за рецептом Shuba не тільки має незвичайний вигляд, а й чудовий смак. Поєднання солодких та солоних інгредієнтів – головне в цій страві. Правильний контраст між нейтральними яйцями та язиком, солодким бананом, солонуватими оливками та пікантним майонезом здивує ваші смакові рецептори.

Як приготувати салат у банані

Інгредієнти на 4 порції:

  • банан — 2 шт.;
  • яловича мова — 200 г;
  • яйця — 2 шт.;
  • оливки без кісточок — 40 г;
  • майонез — 100 г;
  • сіль, перець, зелень — до свого смаку.

Спосіб приготування:

  1. Язик помийте і зваріть у підсоленій воді протягом 60 хвилин. Потім облийте холодною водою, очистьте і подрібніть.
  2. Яйця зваріть круто, охолодіть, очистьте і дрібно наріжте. Оливки наріжте кружальцями.
  3. Банани помийте, обсушіть, розріжте вздовж навпіл. Дістаньте м’якоть і наріжте кубиками.
  4. Поєднайте язик, яйця, банани, оливки, майонез. Посоліть, поперчіть та перемішайте. Начиніть салатом бананові "човники", прикрасьте оливками та зеленню.

Раніше "Телеграф" розповідав, як відрізнити справжнє м’ясо від підробки. Півхвилини часу та сірник — і ви впевнені як продукція.