Такі крильця розлетяться за секунду: рецепт у медовому маринаді

Читать на русском
Автор
Такі крильця стануть гідним конкурентом навіть шашлику Новина оновлена 19 червня 2023, 04:27
Такі крильця стануть гідним конкурентом навіть шашлику. Фото cook.net.ua

Спробуйте — і не пошкодуєте!

Курячі крильця — найбільш обділена м’ясом частина птиці, але вони вважаються делікатесом. А якщо підібрати правильний маринад, соус та теплову обробку, то така смачність з легкістю дасть фору стегенцям і грудкам. Саме тому це одна з найпопулярніших страв для приготування в духовці, а влітку – на мангалі.

Саме таку "шашликоконкуретну" страву ми сьогодні приготуємо за рецептом Сook.net.ua – курячі крильця на мангалі у медовому маринаді. Бюджетну та швидку страва полюблять усі без винятку

Як приготувати курячі крильця на мангалі в медовому маринаді.

Інгредієнти:

  • крила – 15 шт.;
  • томатна паста — 100 г;
  • мед – 2 ст. л.;
  • сіль — 0,5 ч. л.;
  • перець мелений — щіпка.

Спосіб приготування:

  1. Крильця промийте і ретельно просушіть.
  2. Усі спеції змішайте до однорідної маси.
  3. М’ясо намажте отриманою сумішшю, складіть в пакет і залиште в соусі за годину при кімнатній температурі.
  4. Крила викладіть на решітку, зверху щільно притисніть другою решіткою і відправте на розпечене вугілля на півгодини. Періодично перевертайте їх, щоб вони рівномірно пропеклися з усіх боків.
  5. За бажанням готові крила обваляйте в кунжутному насінні.

Завдяки одному лайфхаку ви зможете визначити справжнє м’ясо від "хімії". Півхвилини часу — і ви впевнені як продукт.