Такі крильця розлетяться за секунду: рецепт у медовому маринаді
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
Спробуйте — і не пошкодуєте!
Курячі крильця — найбільш обділена м’ясом частина птиці, але вони вважаються делікатесом. А якщо підібрати правильний маринад, соус та теплову обробку, то така смачність з легкістю дасть фору стегенцям і грудкам. Саме тому це одна з найпопулярніших страв для приготування в духовці, а влітку – на мангалі.
Саме таку "шашликоконкуретну" страву ми сьогодні приготуємо за рецептом Сook.net.ua – курячі крильця на мангалі у медовому маринаді. Бюджетну та швидку страва полюблять усі без винятку
Як приготувати курячі крильця на мангалі в медовому маринаді.
Інгредієнти:
- крила – 15 шт.;
- томатна паста — 100 г;
- мед – 2 ст. л.;
- сіль — 0,5 ч. л.;
- перець мелений — щіпка.
Спосіб приготування:
- Крильця промийте і ретельно просушіть.
- Усі спеції змішайте до однорідної маси.
- М’ясо намажте отриманою сумішшю, складіть в пакет і залиште в соусі за годину при кімнатній температурі.
- Крила викладіть на решітку, зверху щільно притисніть другою решіткою і відправте на розпечене вугілля на півгодини. Періодично перевертайте їх, щоб вони рівномірно пропеклися з усіх боків.
- За бажанням готові крила обваляйте в кунжутному насінні.
Завдяки одному лайфхаку ви зможете визначити справжнє м’ясо від "хімії". Півхвилини часу — і ви впевнені як продукт.