Ідеальні макарони не варять на воді: як приготувати ресторанну страву із трьох інгредієнтів

Читать на русском
Автор
50171
Готуємо знайомі макарони по-новому
Готуємо знайомі макарони по-новому. Фото steaklovers.menu

Незвичайна страва із звичайних продуктів

Дивно, як той самий продукт в руках різних господинь може перетворитися на різні страви. Візьмемо макарони: хтось любить їх готувати по-флотськи, а у кого добре виходять макарони в молочному соусі на сковороді.

Не бійтеся експериментувати, адже навіть прості бюджетні продукти можна перетворити на ресторанну вечерю. Так і тут – для цієї страви за рецептом "Скарбнички рецептів" потрібні лише макарони, молоко, плавлений сирок та приправи до смаку. Нескладно, правда?

Як приготувати ніжні макарони у молочному соусі на сковороді.

Інгредієнти:

  • макарони – 200 г;
  • сирок плавлений – 1 шт;
  • молоко – 500 мл;
  • орегано, сіль, перець, ароматні трави, часник, зелень – на свій смак.

Спосіб приготування:

  1. Розігріваємо трохи олії та викладаємо сухі макарони. Обсмажуємо трохи, перемішуючи, протягом 3 хвилин.
  2. Сирок ріжемо на шматочки і викладаємо на макарони.
  3. Наливаємо в сковороду молоко, накриваємо кришкою, додаємо сіль та приправи. Не перемішуємо, накриваємо кришкою та тушкуємо 10 хвилин на середньому вогні.
  4. Знімаємо сковороду з вогню, перемішуємо, розкладаємо на тарілках. Посипаємо зеленню та дрібно порізаним часником, подаємо на стіл.

Здивуйте своїх близьких також і пловом із макаронами. Це не менш смачна, але оригінальна страва припаде всім до душі.