Що можна приготувати на обід: чудовий рецепт вітамінного теплого салату
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
![Ситний та смачний теплий салат з баклажанів, помідорів та яєць](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/b/54/e0b946c6-7dea19bc4217a4cebfe504ab0985754b.jpg?v=3213_1)
Приголомшливе блюдо без метушні на кухні
Бажаєте приготувати смачний, ароматний та ситний салат? Приготуйте оригінальний теплий салат із баклажанами, помідорами та яйцями.
Страва за рецептом Сookorama виходить ситною, свіжою, пікантною і красивою. Для її приготування потрібно трохи бюджетних продуктів. Попри свою простоту, салат виходить досконалим.
Як приготувати теплий салат з баклажанів, помідорів та яєць.
Інгредієнти:
- баклажан — 2 шт.;
- помідори чері — 10 шт;
- яйця варені – 2 шт.;
- олія – для смаження;
- сіль – на свій смак;
- цибуля шалот, очищена та подрібнена – 1 ст. л.
Для заправки:
- оцет яблучний – 1/4 ст.;
- соєвий соус — 1 ч. л.;
- перець – на свій смак;
- зелена цибуля – кілька пір’їн.
Спосіб приготування:
- Промити та підсушити всі овочі, потім помідори порізати навпіл, відкласти убік.
- Баклажани потрібно нарізати маленькими кубиками, перекласти в сковороду та обсмажити до золотистого відтінку в гарячій олії. Посолити та додати нарізану цибулю шалот. Як альтернатива — можна запекти баклажани в духовці без олії.
- У глибоку миску викласти смажені баклажани, з боків розкласти помідори.
- Варені яйця почистити, розрізати на поздовжні половинки, потім ще раз розрізати навпіл. Відправити до обсмажених баклажанів та томатів.
- Для заправки змішати необхідні інгредієнти та заправити салат, посипати нарізаною зеленою цибулею.
Смачний салат готовий. Його краще подавати теплим з улюбленими м’ясними стравами та морепродуктами.