Просто ульотний десерт: ідеальний рецепт ягідного маршмеллоу із трьох інгредієнтів

Читать на русском
Автор

Смачна насолода без особливої метушні

Маршмеллоу — це смачний десерт, що нагадує звичний для нас зефір. Однак на відміну від зефіру, цю смакоту потрібно трохи пожувати.

Якщо ви вже встигли полюбити ці американські ласощі і хочете навчитися готувати його в домашніх умовах, ми з Рrostoway допоможемо. Готуйте та насолоджуйтесь!

Як приготувати ягідне маршмеллоу

Інгредієнти:

  • вода — 150 мл;
  • желатин – 25 г;
  • цукор — 180 г;
  • полуниця – 450 р.

Спосіб приготування:

  1. Желатин залийте водою і залиште набухати.
  2. Полуницю засипте цукром і збийте блендером.
  3. Поставте суміш на плиту і доведіть до кипіння. Після появи бульбашок 20-30 секунд проваріть та зніміть з вогню.
  4. Додайте желатин та розмішайте до його розчинення. Перелийте масу у велику миску і залиште трохи охолонути на 20 хвилин.
  5. Тим часом підготуйте форму, в якій робитимете десерт – вистеліть її харчовою плівкою. Змастіть форму олією без запаху – так десерт можна буде легко дістати.
  6. Охолоджену ягідну масу збийте блендером — вона має збільшитися і загуснути. На збивання маси піде близько 20 хвилин.
  7. Готову ягідну масу перелийте у форму, накрийте харчовою плівкою, змащеною олією. Поставте в холодильник на кілька годин.

Розріжте суміш на порційні шматки, заваріть гарячий шоколад та отримуйте задоволення. Смачного!