Підкорив інших, підкорить і вас: рецепт неймовірного десерту всього із двох інгредієнтів

Читать на русском
Автор
1481
Желейний десерт підкорює своєю простотою та смаком
Желейний десерт підкорює своєю простотою та смаком. Фото ukr.media

Просто, смачно та бюджетно

Десерти із желе – це завжди просто та швидко. До того ж у такій страві можна поєднувати різні смаки.

Сьогодні ми пропонуємо десерт лише з двох інгредієнтів, які підкорили весь інтернет. За рецептом Ukr.Media готувати його нескладно: потрібно лише збити желе до повітряної маси. Гарантуємо: від такого смаку будуть у захваті й діти, й дорослі.

Як приготувати десерт

Інгредієнти:

  • желе – 2 пачки (по 80 г);
  • окріп – 200 мл;
  • печиво — 8 шт (140 г).

Спосіб приготування:

  1. Форму застелите харчовою плівкою. Викладіть печиво у форму так, щоб воно повністю покрило її дно.
  2. Залийте 2 пачки желе будь-якого смаку 200 мл окропу і добре перемішайте. Залишіть суміш на 5 хвилин, а потім збийте міксером, поступово збільшуючи швидкість збивання.
  3. Збивайте масу доти, доки вона не придбає консистенцію крему – на це потрібно близько 15 хвилин.
  4. Перекладіть суфле у форму, розрівняйте поверхню та викладіть ще один шар печива.
  5. Закрийте місткість із десертом харчовою плівкою та приберіть у холодильник на 1 годину.

Під час полуничного сезону можна приготувати желе з улюбленої ягоди. Десерт має ніжну текстуру та вишуканий смак