Просто змішайте м’ясо та кукурудзу: котлети за цим рецептом ви приготуєте за п’ять хвилин

Читати російською
Автор

Смачна та апетитна страва готується нескладно

При одній згадці про домашні котлети вже чується цей запах, який долинає, здавалося б, з кухні. Не дивно, адже котлети – це універсальна м’ясна страва, яку багато хто готує і любить.

На даний час існує дуже багато рецептів котлет, у тому числі й з кукурудзою за рецептом "1 хвилина". Смачні, ніжні та ароматні вони швидко розлетяться з вашого столу. Тому краще подвоювати інгредієнти!

Як приготувати котлети з кукурудзою

Інгредієнти:

  • куряча грудка – 1 філе;
  • кукурудза консервована – 0,5 банки;
  • сир – 100 г;
  • курячі яйця – 2 шт.;
  • грецький йогурт чи сметана – 2 ст.л;
  • борошно пшеничне – 1 ст.л;
  • зелень, сіль, перець – до свого смаку;
  • олія для смаження.

Спосіб приготування:

  1. Куряче філе нарізаємо дрібними шматочками.
  2. Сир натираємо на велику тертку.
  3. В окрему миску пересипаємо куряче філе, сир, половинку консервованої кукурудзи без розсолу, вбиваємо яйця, додаємо грецький йогурт, всипаємо борошно, солимо, перчимо, додаємо приправи на свій смак і подрібнену зелень.
  4. Все ретельно перемішуємо вилкою – повинен вийти рідкий фарш.
  5. На сковороді розігріваємо 2 столові ложки рафінованої олії. Коли олія добре розігріється, викладаємо по одній столовій ложці фаршу, формуючи круглі биточки. Обсмажуємо їх на помірному вогні з кожного боку 4-5 хвилин до зарум’янювання.

Подавати такі котлети можна з улюбленим гарніром. Смачного!