Такої каші ви ще не куштували: за цю вівсянку душу можна продати

Читать на русском
Автор
19515
Дуже смачний сніданок
Дуже смачний сніданок. Фото nv.ua

Вівсянка не повинна обов’язково бути солодкою

Навіть звичайну вівсянку можна приготувати так, що вона стане шедевром. Загалом це характерно для всіх круп — ми писали, як смачно зварити перлову кашу.

Каша за цим рецептом буде варитися на воді, як зазвичай, але з додатками, що нададуть їй унікального смаку. "Shuba" пропонує додати до каші вівсянки й пармезану. Для приготування знадобиться нарізана вівсянка — ні в якому разі не швидкого приготування. Інгредієнти розраховані на одну порцію каші.

Інгредієнти:

  • Вівсянка — 3 ст. л.
  • Вода — 230 мл
  • Вершки 33% — 2 ст. л.
  • Масло вершкове солоне — 20 г
  • Пармезан тертий — 15 г
  • Сіль, горіхи — до смаку

Спосіб приготування:

  1. Вівсянку заливаємо водою і ставимо варитись на слабкому вогні. Коли закипить, додаємо вершки та сіль.
  2. Коли каша майже зварилась, додаємо масло й тертий пармезан. Після цього тримаємо кашу на дуже маленькому вогні, помішуючи, ще 3 хвилини.

При подачі додаємо горіхи та посипаємо пармезаном. Каша виходить дуже смачна та ніжна, з насиченим сирним смаком. Також ми ділились секретним турецьким рецептом соковитих котлет.