Мініпіци зі шматочка хліба: рецепт, який змусить вас забути номер доставки
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 530
Незвичайний рецепт класичної італійської страви
Італійська піца завжди подобається і дорослим, і дітям, тому що у страви виразний смак та соковита смачна начинка. Якщо не хочеться поратися з тестом, пропонуємо приготувати мініпіци із хліба.
"Попоїсти" рекомендує для цього рецепту використати тостовий хліб, куди можна покласти начинку. Таку дивовижну закуску можна брати з собою як перекушування, та й на святковому столі вона виглядатиме привабливо. Читайте рецепт, готуйте та дивуйте рідних та гостей!
Як приготувати мініпіцу з хліба
Інгредієнти:
- хліб тостовий – 1 шт.;
- картопля – 3 шт.;
- молоко – 2 ст. л.;
- бекон – 80 г;
- томатний соус – 3 ст. л.;
- сир голландський – 50 г;
- сіль, перець чорний мелений, італійські трави, кріп – на свій смак.
Спосіб приготування:
- Наріжте хліб на великі кубики. Важливо, щоб він не кришився.
- Зробіть надрізи по периметру куба та утрамбуйте м’якоть, щоб одержати щільне дно.
- Наріжте картоплю, помістіть її в миску і залийте трьома ложками води. Накрийте миску кришкою і готуйте картоплю в мікрохвильовій печі протягом 3-х хвилин. Видаліть зайву воду. Додайте в картоплю сіль, перець та сушені трави за смаком, молоко. Зробіть пюре.
- Дрібно наріжте бекон, додайте до нього томатний соус і добре перемішайте. У підготовлені хлібні кубики викладіть трохи картопляного пюре та утрамбуйте. Зверху покладіть бекон, сир та трохи зелені.
- Випікайте хлібні кубики в попередньо розігрітій до 180 градусів духовці до хрумкого стану.
До речі, у Туреччині піцу готують трохи інакше. Спробуйте — і вам сподобається і такий незвичайний варіант.