Три яйця та дві ложки цукру: простіше рецепту солодких грінок не буває
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
Найпростіший рецепт підкорить ваше серце
Порадувати рідних і близьких з самого ранку дуже легко — просто приготувати на сніданок хрусткі грінки. Що може бути краще на сніданок, ніж хрусткі шматочки хліба? Взагалі, підсмажений хліб просто створений для того, щоб приносити нам радість вранці. Найчастіше грінки люблять їсти на сніданок — адже це найпростіша і ситна страва.
Грінки за рецептом "УНІАН" ви можете подавати з джемом, арахісовою пастою — це завжди буде корисно та ситно. Для їх приготування вам потрібні батон, яйця, цукор та сіль. Ви отримаєте нереальне задоволення не лише від їжі, а й від приготування.
Як приготувати гречки з батона без молока
Інгредієнти:
- 6 шматочків батона;
- 3 яйця;
- 2 ст. л. цукру;
- дрібка солі;
- олія для смаження.
Спосіб приготування:
- Вбийте у миску яйця. Додайте до них цукор та сіль. Масу, що вийшла, ретельно перемішайте вінчиком.
- Налийте на сковороду олію, розігрійте її.
- Шматочки батона по черзі вмочуйте в яєчній масі та викладайте на сковороду.
- Обсмажуйте грінки по 1-2 хвилини з кожного боку.
Подавайте грінки зі згущеним молоком. Смачного!