Три хвилини — і страва на столі: ситний салат з кукурудзою

Читать на русском
Автор
Такий салатик легко стане сніданком або перекусом
Такий салатик легко стане сніданком або перекусом. Фото shuba.life

Салат виходить дуже смачним та поживним

Ми розповідали, як смачно та швидко приготувати свіжий салат з яблуками. Тепер ділимось рецептом простої закуски, яка може як стати повноцінним швидким перекусом, так і окрасою святкового столу.

Салат з броколі виходить не лише смачним та ситним, а й корисним. Рецептом поділились на порталі "Вона".

Інгредієнти:

  • 400 г броколі;
  • 200 г консервованої кукурудзи;
  • 3 шт. яєць;
  • зубчик часнику;
  • 2 ст. л. майонезу;
  • сіль та чорний перець до смаку.

Спосіб приготування:

  1. Броколі розбираємо на суцвіття та кілька хвилин відварюємо у підсоленому окропі. Різко охолоджуємо та нарізаємо невеликими шматочками.
  2. Яйця теж відварюємо. Кришимо та з’єднуємо їх з броколі. Додаємо консервовану кукурудзу, перемішуємо.
  3. Часник подрібнюємо будь-яким зручним способом та додаємо до майонезу. Цим соусом заправляємо салат. До смаку додаємо сіль та перець.

Готовий салат ретельно перемішуємо та одразу ж подаємо до столу. Також можна поекспериментувати і замість майонезу приготувати простий турецький соус Хайдарі — буде дуже смачно.